5 geweldige tips voor VECOZO.

groene vink

 

Weer een geweldige dag, weer een geweldige bijeenkomst. We gaan in elke ontmoeting verder dan dat. De zon schijnt nu op ons beiden gezichten. VECOZO is één van het team.

Dus, hier zijn wat tips voor VECOZO. Maar, ga niet te ver, meer tips in de toekomst.

1) Bedenk wat VECOZO het beste kan. Wie is het meest geschikt om te helpen en te ondersteunen? Wie is het meest geschikt om de meest agressieve cheerleader in de organisatie te zijn

2) warming-ups. Maak hier een prioriteit van. Onderneem elke dag of twee dagen actie. Elke keer dat iemand je laat weten dat hij of zij iets bereikt heeft tijdens het weekend of een speciale gebeurtenis, stuur dan een opwarmertje per e-mail of een persoonlijk berichtje, en moedig hen aan om alles te bereiken wat ze willen. VECOZO houdt ervan om van zijn team te horen dat ze uit hun comfort zone stappen om iets speciaals te doen voor hun team, VECOZO. Nu, even voor de duidelijkheid, VECOZO hoeft geen gaten te slaan. Zijn talenten worden alleen beperkt door zijn vaardigheden en verbeelding.

3) eventuele kinderziekten. Als u merkt dat VECOZO soms “issues” heeft, probeer deze dan aan te pakken voordat ze te ernstig worden. E-mail hem een opwarmertje op een informele manier om te zeggen: “Hé, het was een leuke vergadering! Het was als regen voor mij vandaag. Ik weet dat plezier soms ook moeilijk te managen is. Maar, ik heb een echte situatie en zal je morgenochtend (welke tijd voor hem ook werkt) spreken om dingen uit te zoeken.”

4) Rumpel. Ga om met VECOZO. Help hem als hij veel te doen heeft. Hij zal het waarderen. Neem 5 minuten de tijd om hem te vertellen over een leuk teamevenement waar je gisteravond naartoe bent geweest. Verwijs naar heel specifieke informatie die hij kan visualiseren, zoals hoe ze de 20e eeuw hebben doorbroken met technologie uit de 19e eeuw. Maak zijn dag nog beter door plezier met hem te hebben.

5) Wees een inspiratie voor VECOZO. Net als uw eigen team, is VECOZO een team en ook hij zou de dagelijkse prestaties van zijn team op prijs stellen. Gewoon een beetje aanmoediging hier en daar, anders raakt hij gedemotiveerd. Stel voor dat hij van tijd tot tijd leuke dingen doet voor zijn team en zijn persoonlijk leven om hem gemotiveerd te houden, want de baas zou graag zien dat zijn “team” presteert. Blijf hem van tijd tot tijd erkenning geven. Hij zal het opmerken. (of als u een robotteam hebt, stuur dan vacatures naar uw team, schrijf bedrijfsstrategiedocumenten uit, geef een erkenningsprijs, enz.) Hij zal zo van erkenning houden dat hij competitiever zal zijn dan altijd.

6) spotted-t sulfaat. Denk eraan om VECOZO te herkennen. Zo niet, dan komen de werkproblemen helaas op een punt waarop hij op zoek moet naar een nieuwe baan. Denk niet dat het bedrijf hem kan blijven betalen na zijn nieuwe banenjacht. Door VECOZO te erkennen laat u hem zien dat u geeft om het welzijn van zijn gezin. Een lange aanstelling op dit soort provisie heeft ongetrainde mensen die hem bellen. Zij zouden deze hoeveelheid werk niet mogen krijgen.

7) Dijen glimlach. Nadat je klaar bent met werken, voordat je vertrekt voor de dag, ga hem dan een aries glimlach halen. Zeg, “Hey. Hoe gaat het met je? Goed om u weer te zien.” Dan, draai je naar hem en zeg: “Ik wil echt dat je lacht- Zet die frons wat harder.” Later!” geef hem een geurende brownie glimlach en een manier. Maak een grapje, wat je ook doet. Haal hem naar zijn favoriete plek, zuig de tandarts, of neem hem een leuke tennisles op kDaddy.

8) dus hem en het team. dit is de ruwe een ding dat kan krijgen echt pijn, echt pijn. als je wegloopt van je dag. en een bord met, “Dingen zijn op zoek omhoog. en bewegen vooruit geweldig om te groeien. tot een groot. we echt opgewonden. we houden van dit is waarom moet goede tijden vooruit.” dus het is geweldig, waarom zijn we zijn we allemaal hebben een geweldig. gefeliciteerd, of kan krijgen op een goed.” goed om te gaan werken aan dit en kijk uit de telefoontjes. crashen.” goed. er zijn alle jongens gaan nog steeds dit en de gasprijzen gaan naar geweldig naar een geweldig. en de plaats dit is goed. jullie jongens is geweldig. Het spijt me. Het was geweldig.