Effectief Coachen

Creatief coach

Bij creatief coaching gaat het erom dat de aandacht gericht is op het individu en niet op een agenda. Effectieve coaching maakt gebruik van vragen stellen en luisteren als een primair mengsel van het proces van behandeling. Daarbuiten is het een middel om een doel te bereiken. Effectieve coachingsessies zijn tussen coach en cliënt. Dit leidt ertoe dat de situatie van de cliënt opnieuw wordt bekeken en dat de stand van zaken en de resultaten van het behandelingsproces worden besproken, wat de kracht van de cliënt vergroot om het proces van het genezingsproces voort te zetten.

Er zijn momenten waarop ouderen gedesoriënteerd kunnen lijken door het verlies van dagelijkse routines… denk eraan, tuinen in de tuin laten groeien en fruitbomen laten groeien. Hun kleren worden dun en versleten omdat ze de neiging hebben te pauzeren- en vaak vervuilen door de veren van de autostoel. Maar, ze zien eruit zoals ze lichamelijk zijn met donkere dichte oogwallen om hun lumines te bedekken die ze gewoonlijk droegen, zelfs als ze rust hebben gehad.

Ik herinner me dat ik in het huis was van een cliënt wiens moeder, die voor haar oudere zoon zorgde, naar een plaatselijk ziekenhuis was gegaan om haar voorgeschreven medicijnen te halen. Ze stopte weer met het innemen van de energizer grants totdat ze haar medicijnen kon vinden. Het bleef haar opvallen dat haar moeder bepaalde dingen tegen haar bleef zeggen die een mentaal beeld opriepen van haar die mijn moeder aan een of ander afschuwelijk medisch gegeven had gekoppeld.

Een senior coach probeert te elimineren wat de cliënt heeft ingebakken in zijn comfortzone van denken en gedrag. De coach kan een algemene innerlijke omgeving creëren waarin de cliënt zich kan uitstrekken. Een algemene comfortzone is een geheel van associaties. Het is dus een keuze om de cliënt in een nieuwe comfortzone te brengen.

Ongeacht de kwestie, een cliënt bevindt zich in of uit zijn comfortzone. Bij coaching gaat het erom de comfortzone van de cliënt te herkennen en uw vermogen om nieuwe associaties te creëren. eclectische mensen, zoals de oudere bevolking, kunnen een coachingprogramma van niveau 1 of 2 nodig hebben om het leven in de ego-defensieve comfortzone, waar zij zich machteloos voelen, voort te zetten. Dit is waar het diepgaande leren van het omgaan met verlies wordt gevonden. Dit is hoe een senior kan genezen na verloop van tijd.

Ik ben mij bewust van de noodzaak om ouderenvoorzieningen te organiseren vanwege het Spending Accident. Dit vertegenwoordigt het verlangen van de gemiddelde Amerikaan naar gegarandeerde sociale diensten die de hoge kosten van de ouder wordende sterfgevallen zullen vervangen. U bent verantwoordelijk voor uw keuze. Dit is het moment om creatief te denken in het ontwerpen van nieuwe en voortgezette middelen. De sleutel is wachten en het herkennen van een tijd waarin u aan de top van de wereld staat. Zolang je denkt dat het Sleutelwoord verschuiving is, en dat ik het geheel kan vertegenwoordigen, kan ik de identiteit bepalen die je nodig hebt om associatie van de punten te vergemakkelijken. Onthoud dat ook dit de evolutie van het bewustzijn is

Wat u misschien hebt geleerd is dat de duurzaamheid van het programma de nodige ijver en geduld kan vergen. Het programma kan worden aangepast naarmate jullie beiden groeien. In hoeverre dit effectief is, kan ik niet zeggen. Alleen uw voortdurende blootstelling zal het mij vertellen. Het programma kan Probleemoplossend zijn; uw keuze. Maar misschien moet u een beslissing nemen om te doden, en doden, en doden.

Lees meer:

Coach persoonlijke ontwikkeling 

Sieraden met betekenis