Hoe om te gaan met stress

Stress hulp

 

 

 

Zoals gezegd is acute stress de “deeltjesoorzaak” van stress die de stresssymptomen veroorzaakt die worden ervaren tijdens de stressrespons. Dit betekent dat gebeurtenissen, voorvallen, of zelfs gedachten de endocriene respons triggeren.

Om de stressrespons te begrijpen, is het belangrijk eerst te begrijpen wat het menselijk lichaam werkelijk aankan. Het menselijk lichaam reageert op onze omgeving met een fysiologisch patroon dat voor ieder van ons uniek is.

Deze patronen helpen ons lichaam normaal te functioneren om ons staande te houden in de grote ontmoetingen van het dagelijks leven. Om dit punt te illustreren, hoeft u alleen maar te denken aan mensen die geen financiële problemen hebben, omdat zij gewoonlijk complexere lichamelijke vermogens hebben om met het leven om te gaan en erop te reageren. Als een van deze mensen een auto-ongeluk krijgt, zal hij of zij meerdere reacties vertonen. Hun hartslag, ademhaling en lichaamstemperatuur werken allemaal om hen te helpen te blijven functioneren zoals ze normaal zouden doen terwijl ze met stress hulp te maken hebben. Als deze persoon geen manier kan vinden om onmiddellijk uit de situatie te geraken, zal hij of zij opnieuw reageren zonder het juiste begrip, zoals ontlading of slaaptekort. Wanneer we leren het lichaam zo te gebruiken dat het ermee om kan gaan, zullen de tekenen van stress bij bijna iedereen als normaal gaan buurten.

De andere vormen van stress hebben ook hun eigen fysiologische reacties of respons. Al deze soorten stressoren omvatten onze gedachten, zorgen en emoties. Ze werken op zowel bewuste als onbewuste niveaus in ons dagelijks leven.

llo schokkend is het niet eens om alleen te staan, te verliezen bijvoorbeeld, of te sterven. Om op het niveau te zijn van de angst om deze belangrijke categorieën van het leven te verliezen is onaanvaardbaar. Om op zo’n punt te zijn dat we geloven dat we het niet zouden overleven en niet meer zouden leven om een andere dag te zien. Dit is de stress van het verliezen van een belangrijke categorie van de samenleving. In het begin van de jaren zeventig tot het midden van de jaren tachtig, toen de angst voor een nieuwe paniekaanval toesloeg, was het grote publiek op zoek naar een roofdier. Wanneer deze persoon aanviel, werd dit beschouwd als een natuurlijke reactie en werd het niet als zo heroïsch beschouwd als het zien van een persoon die op het slagveld sterft. Nu is er een algemeen begrip en staat de maatschappij toe dat meer mensen op het slagveld sterven.

In de Amerikaanse maatschappij waarin wij leven, hebben we vele manieren om met fantasiestress om te gaan, de angst voor een leven zonder je geliefde of je verwachting niet financieel onafhankelijk te kunnen worden. Weten dat je gaat sterven maakt het echter moeilijker om manieren te bedenken om met je dagelijkse stress en angst om te gaan.

Hoewel de symptomen van stress vrij algemeen zijn, is het soms niet gemakkelijk om door een ander individu in de slaapkamer te worden getest. Dit is waar het aanleren van vaardigheden en het ontwikkelen van bewustzijn belangrijk zijn. Feit blijft dat een groot deel van de samenleving te maken heeft met andere stressniveaus dan de gemiddelde Amerikaan.

Het is een feit dat we nooit alle stress in de wereld zullen aankunnen. Het is van cruciaal belang voor ons doel om in leven te blijven om te leren hoe we nu met deze stress kunnen omgaan, en daarna een productiever en gelukkiger leven kunnen blijven leiden. Als iemand van u met meer stress te maken heeft dan de gemiddelde Amerikaan en lijdt aan slapeloosheid, overmatige depressies, of een algemeen gevoel van disharmonie, dan is het belangrijk om uw arts te raadplegen. In het geval dat u professionele hulp zoekt voor een andere klacht, is het net zo belangrijk om te begrijpen wat de eerste stappen zijn om ermee om te gaan.

lees meer: