Persoonlijke ontwikkeling coaching

Tai Chi Tao

 

 

 

 

 

Dankzij onze ervaring in het Tai Chi Tao van honderden organisaties en mensen over de hele wereld en dankzij onze eigen ervaring en de feedback die we door de jaren heen hebben gekregen, creëert coaching de mogelijkheid voor een nieuw niveau van persoonlijke ontwikkeling.

De coachingservaring zou je kunnen vergelijken met die van een gewichthefcoach waar je 5 eenvoudige producten zult vinden; gewichten, planken, stangen en uiteindelijk de beweging die je sterker zal maken. Met coaching hopen we dat je niet alleen sterker wordt maar je ook ontwikkelt op drie zeer belangrijke gebieden door het proces van coaching. Deze gebieden zijn Zelfbewustzijn, zelfregulatie en zelfacceptatie en dit zijn de principes die je zullen ondersteunen om een voller en meer vervuld leven te leiden.

Zelfbewustzijn is het begrijpen, aanvaarden en aanpassen van jezelf. Het is het vermogen om je sterke punten en je grenzen te zien; het is het vermogen om de verborgen gaven en de bewonderde delen van jezelf te zien. Je zelfbewustzijn helpt je om te groeien als persoon en als professional en het geeft je de mogelijkheid om bewuste beslissingen te nemen die de manier waarop je met de uitdagingen van vandaag omgaat zullen verbeteren.

Zelfregulering is het vermogen om te controleren wat er om je heen gebeurt op de manier die jij kiest. Het is leren om op jezelf te vertrouwen en controle te hebben over je innerlijke dialoog, om de meester te zijn over je gedachten. Dit is het potentieel van de leider in jou.

Mensen lijken zichzelf drie vragen te stellen nadat ze besloten hebben om met een persoonlijke coach te werken:

En een vraag komt van mij: Wat zal deze ervaring mij laten weten?

Zoals met alle persoonlijke ontwikkeling, zijn geen twee coaches hetzelfde. Elke coach brengt een element van zijn of haar persoonlijkheid, overtuigingen, dromen, angsten, verwezenlijkingen en uitdagingen mee. Onze uniciteit wordt weerspiegeld in de manier waarop we onze gouden momenten samenbrengen, als een team werken en mensen helpen hun prestaties te verhogen.

Wikipedia definieert frustratie als het tegenovergestelde van vreugde. Bovendien is het een omslagpunt of een toestandsverandering waarin een persoon zich niet in staat voelt om de zonnige kant van een situatie te zien of frustratie omdat hij zich niet in staat voelt om een conflict op te lossen. F grill, met andere woorden, is een formele term die in de psychologie wordt gebruikt om een toestand aan te duiden waarin de paren niet in staat zijn hun negatieve ervaringen te beëindigen.

Zelfaanvaarding is het zelfverklaarde vermogen om iemands reacties, gevoelens en daden te laten bepalen door de omstandigheden. Het kan moeilijk zijn voor mensen om zichzelf te accepteren vanwege problemen met betrouwbaarheid, oneerlijkheid, humeurigheid, of het onvermogen om ongezonde vergelijkingen te accepteren en rekeningen te vereffenen. Een vrouw kan bijvoorbeeld opgroeien met de verwachting het soort te zijn dat gewoonlijk als verzorgend wordt gezien.

Als het gaat om een situatie waarin de zelf-Hamilton is Tennis, de juridische en politiële ambtenaar 77 dagelijksolleypatiënten en iemand die een zelfbenoemde partij is bij het gemeen recht van ongelijkheid en niet-respectvol gedrag in hun relatie met hun partner. Terwijl een kustwachter of boswachter?

Ja, ik heb een psycholoog. En mijn achternaam is niet Younger. Ik heb ook 15 jaar ervaring op de personeelsafdeling van een privé-bedrijf in de bungee-jumping industrie. Je snapt het.

Lees meer: