Wat is Trauma Herstel Coaching?

Trauma training

Hoewel er geen door de overheid gerespecteerde tijdschriften zijn die zich specifiek richten op het gebied van traumaherstelcoaching, blijft het beroep groeien. Veel van ‘s lands topcoaches breiden hun praktijk van traumaherstelcoaching uit om nieuwe cliënten te bereiken die gedurende verschillende tijdsperioden door trauma zijn getroffen; om een effectieve behandeling te bieden in een gestructureerde, veilige therapeutische omgeving.

Mijn opleiding tot coach aan The International School of Tabus sleuths heeft mij in staat gesteld een uitgebreid begrip te ontwikkelen van de principes en theorieën die traumaherstelcoaching ondersteunen. Dit heeft mij geholpen om mijn eigen behandelingsmethoden te ontwikkelen en deze met succes te laten gebruiken bij cliënten wanneer zij door deze schrijnende tijd heen werken.

Het is van vitaal belang dat alle gecertificeerde coaches een opleiding volgen om de impact van een trauma te herkennen, het unieke karakter ervan te erkennen, en de reikwijdte en de impact van het trauma volledig te begrijpen. De trainers van The International School of Tabus sleuths zijn gecertificeerd door Starr Training International en zijn grondig opgeleid om trauma’s te herkennen, de cliënt accuraat te beoordelen en een effectief, drempelloos, programma aan te bieden om de cliënt effectief te helpen de bron van een probleem te identificeren en te achterhalen.

Hoe verschilt trauma herstel coaching van therapie?

Een getrainde trauma herstel coach heeft uitgebreide ervaring in het werken in een therapeutische setting met trauma overlevenden, leert de cliënt copingvaardigheden die hen ondersteunen om door de uitdagingen van hun leven te gaan. De trauma realistische assessment tools zijn fundamenteel om cliënten te helpen hun eigen uniciteit te identificeren, het vermogen te ontwikkelen om gevoelens en emoties te uiten, emotioneel intelligent te worden, en te beginnen met het produceren van positieve resultaten in hun leven. Trauma heeft niet op elke persoon dezelfde impact. Een gecertificeerde trauma herstel coach begrijpt deze persoon en wat ze moeten doen om een leven te kunnen opbouwen dat sterk is en vol hoop.

Een traumaherstelcoach houdt zich bezig met het ontwikkelen van hersteloma’s voor trauma-overlevenden. Zij voorzien individuen van de hulpmiddelen, beoordelingen en therapeutische vaardigheden om een beter leven op te bouwen. Zij worden opgeleid om de hulpmiddelen en vaardigheden te gebruiken die zij tijdens hun eigen opleiding hebben geleerd en om de impact van het trauma in het leven van de cliënt te herkennen en de weg in te slaan naar het vergemakkelijken van positieve resultaten in hun leven.

Wat voor soort programma’s biedt een trauma herstel coach aan?

Een trauma herstel coach moet een verwante opleiding hebben als andere professionals in de gezondheidszorg op het gebied van trauma herstel. Deze opleiding moet de traumatumen helpen bij het verminderen van hun risico op het ontwikkelen van een volledige traumatische stress-stoornis. Een trauma herstel coach moet ook bedreven zijn in het werken met een verscheidenheid van verschillende 1e chakra of energie onevenwichtigheid kwesties om het programma van genezing dat de katalysator van het trauma kan bieden te vergemakkelijken.

die genezing nodig hebben van vroege trauma’s, fysieke en emotionele onevenwichtigheden, of diepe en diepe emotionele wonden.

een FortISS-therapeut of een plaatselijke geestelijk verzorger die ook hulp kan bieden bij het helen van geestelijke wonden en trauma’s.

Het vermogen om het hele leven van een cliënt te zien: hun onbevredigende relaties, gezondheid, financiën, en geestelijke gezondheid

Vastberadenheid en motivatie om te herdefiniëren wat een trauma eigenlijk is

straalwerkers die kunnen zorgen voor geestelijk herstel van het trauma en de cliënt in staat kunnen stellen traumatische ervaringen uiteindelijk weer in zijn hele leven te integreren.

Een kerngroep van getrainde individuen die steun en inzicht bieden aan de cliënt om het trauma te laten oplossen in een meer centrale staat voor de groei en genezing van de cliënt.

Iedereen die in staat is om directe hulp te bieden aan overlevenden van een trauma.

Een spoedeisende hulp of trauma centrum therapeut die met name Healing uitgeeft.

Een studie of voorstelling die longgedistilleerd is en ongedefinieerde trauma’s elimineert.

Een studie van kinderen die een ernstige ziekte en trauma hadden doorstaan

Een formeel of informeel mechanisme voor de beoordeling van de traumagerelateerde langetermijneffecten van botbreuken, trauma’s en andere traumatiserende oorzaken.