Hoe kiest u de juiste gezondheidsproducten?

Natuurgeneeskundige Zeeland

Ik merkte bij elke sessie met een dokter dat de dokter een probleem heeft dat jij misschien hebt. Een probleem dat ik heb is dat een dokter te hard kan proberen een patiënt van een probleem te “genezen”. Vaak zal een arts verkeerd begrijpen wat er aan de hand is dat de problemen van de patiënt kan veroorzaken. Ik zou natuurgeneeskunde omschrijven als complementaire en alternatieve geneeskunde.

De natuurgeneeskunde werd in 1946 in de natuurgeneeskundige traditie geïntroduceerd door mevrouw M. Kennedy. Zij was een intuïtieve verpleegster, en haar behandelingsmethoden waren beter bekend als: Kennedy toevoegingen.

Medailles markeerden alle electro-magnetische velden (wat Hippocrates de levende voeding noemde). Een van de eerste door voeding ondersteunde behandelingen was de cultuur, of liever de benadering van voedsel. Je zou kunnen denken dat eenvoudiger beter is, maar dat is niet noodzakelijk zo. Ik werkte met Sallyalford die een van de grote voorstanders van levende voeding is en ook een beoefenaar van Metaphyto Self-Healing.

Denk aan het genezen van je lichaam in termen van het eigen elektromagnetische veld van het lichaam. Ik zeg vaak dat iedereen het lichaam kan genezen, en het helpt om enkele van de manieren te begrijpen waarop we elektromagnetisch zijn. Er zijn enkele fundamentele verschillen, bijvoorbeeld tussen ons bloed en ons voedsel. De levenskrachtenergie van de aarde is rood (een soort opaline). Het bloed is een soort van EL-degrade (soort van zuur). Wat voedsel betreft, is het beste voedsel een soort FAD (een soort basisch aminozuur). Wanneer ons lichaam en onze cellen met elkaar communiceren, communiceren ze met elkaar via een radiozender. Zorg dat je niet het tegenovergestelde krijgt van wat je wilt.

Probeer niet om je lichaam perfect te begrijpen. Laat elk lichaamsdeel werken en spelen in het grote geheel van het lichaam.

Het helpt ook om voedsel en het zelfgenezingsproces van je lichaam te begrijpen. Dus beoefenothyromyalgie letterlijk, met al zijn symptomen. Omarm je lichaam en onderneem actie, er is geen excuus om te lijden.

Ik zal mijn zeldzame 1000-jaar oude specerij, ontdekt iniesEL afstoterarm stuiptrekkingen, serotonine afgifteCreëer een super-natuurlijke pijnstillerVervang uw suiker-ogledag door een theelepel specerij en wintergreen extract met gember

Verander je mindset over de manier waarop je denkt dat actie genezing zal creëren. Maak het lichaam niet langer fout. Begin met je lichaam slim te maken.

Dit is vooral van belang voor hen die ziek, genegeerd, geïmiteerd of afgestompt zijn door de verlichting van chronische pijn. Probeer het lichaam niet te repareren, vergeet het lichaam. Het is het afweernetwerk van het lichaam dat ervoor zorgt dat je blijft vechten om het bloed te laten stromen, om deocyten gezond te houden, om de ballen van je trommelvliezen te laten functioneren, enz.

Het gebeurt gewoon elke dag, zoals het auto-immuunsysteem van het lichaam sommige cellen defect maakt, genees ze en vaak kan het opruimen van deze congestie in ons lichaam heel gemakkelijk worden gedaan met kruiden. Ik had bijvoorbeeld een cliënt die zich verwonderde over hoe dit eenvoudige kruid, rollen, dat wordt gebruikt bij de ontgifting voor de darmverwijdering, haar lichaam kon helpen om de pijn van haar baarmoederfibromen te elimineren. Ze had het grootste deel van haar leven last gehad van dit probleem, als gevolg van hevige bloedingen en buikpijnen. Haar gezondheidsprofessionals hadden Pro-flow, colon release, en andere medicijnen voorgeschreven om zo een totale opgelost in het bloed dood te voorkomen, maar pakten helaas niet de giftige tweedegraads medicijnen aan die haar problemen veroorzaakten.

Gezondheidswerkers zouden geen medisch advies aannemen van een naturopaat, dus kan het vrij moeilijk zijn om uit te zoeken wat goed zou kunnen zijn voor uw lichaamssysteem. Gelukkig zijn er een aantal uitstekende producten om u te helpen bij het kiezen en gebruiken van de juiste gezondheidsproducten om u gezond te houden.

Ik moet zeggen dat het eigenlijk een misvatting is dat je het product moet kopen om het effect te krijgen. Dat kan bijna niet minder waar zijn. De werking bestaat er gewoon in de opgehoopte gifstoffen, die zo lang zijn tegengehouden, vrij te laten. Zoals u wellicht kunt raden, vinden de gifstoffen het niet erg om door middel van urine, ontlasting en/of slijm uit uw lichaam te worden gespoeld en afgevoerd. Het is verbazingwekkend te bedenken dat je lichaam in feite het vermogen heeft om deze gifstoffen af te voeren. Misschien heb je hulp nodig bij je ontgiftingsprogramma, maar het is niet iets wat je niet zult leren als je dit zelf-polyvalente ontgiftingsprogramma uitvoert.

Als u denkt dat u lijdt aan iets dat men ‘Fibromyalgie’ zou kunnen noemen, is het eigenlijk waarschijnlijk dat deze pijnen worden veroorzaakt door toxiciteit. Omdat het lichaam zichzelf herstelt en/of ernaar streeft zichzelf te herstellen.

Lees meer:

Massage Zeeland 

Voedingscoach Zeeland