Het belang van spierontspanning

 

 

 

 

 

Ik heb geduld…

Er wordt gezegd dat "Traagheid een ouderdomsvoorwaarde is". Ik heb ervaren dat "Geduld een vierletterwoord is". Naar mijn mening is het veel beter dan een vier-letter-woord, het betekent dat je je lichaam wat tijd moet gunnen, het betekent dat je je lichaam zijn werk moet laten doen. Als je lichaam je vertelt dat het moe is, moet je het respecteren en ernaar luisteren. Je wilskracht is niet zo groot, dus moet je je blaas voorzichtig gebruiken. Als je pijn hebt, zie je dat altijd als iets slechts. En, ben je je ervan bewust dat je gedachten zelfs het weefsel kunnen verwonden? Dus laat je lichaam moe zijn. Je zult uiteindelijk moe worden, voordat je beter wordt.

Voordat ik je enkele van de technieken vertel die ik gebruik om de spierpijn in mijn lichaam los te laten, wil ik je eerst het belang van spierontspanning vertellen.

Alle activiteiten hebben twee kanten. Een handeling kan aarden, helen of bestrijden zijn. Bij het uitvoeren van een bezigheid zoals hardlopen of klimmen, is het noodzakelijk om alle spiergroepen tot hun maximale capaciteit te gebruiken. Op dezelfde manier is het, wanneer je op het punt staat iets te doen, of het nu het oppakken van een voorwerp is of het per ongeluk aanraken van iets, belangrijk om al je spiergroepen te gebruiken.

De spieren hebben twee doelen die duidelijk aan elkaar gerelateerd zijn en dat is het lichaam intact houden. Wanneer het lichaam volledig is uitgewerkt en in balans is, hoeven de spieren geen vermoeidheid te ondergaan. Wanneer de vermoeidheid optreedt, hebben we iets nodig om het proces naar herstel op gang te brengen.

Wat kan spiervermoeidheid veroorzaken?

Vermoeidheid kan worden veroorzaakt door een gebrek aanNutrition;Ten eerste de typische couch potato en hectische levensstijl, waar we altijd gepland en bezig zijn. De grens tussen genoeg en te veel werk ligt hier. Het resultaat van dit gebrek aan activiteit is spierpijn en de daaruit voortvloeiende stress. Deze intensiteit van de emotie komt voort uit het feit dat men zich niet bewust is van de emotionele opwinding, die het niveau van de stress verhoogt. De emotionele stoornis waarnaar ik verwijs is het Witte-Axelsyndroom, dat ervoor zorgt dat de spieren aan de linkerkant van je lichaam zwakker zijn dan normaal. Of anders gezegd, een grotere spierspanning in een ander deel van je lichaam betekent zwakkere spieren aan de rechterkant van je lichaam. Dit kan gebeuren als gevolg van een blessure of stress of het kan worden aangeduid als een cumulatief iets. Het probleem zoals ik het zie, is dat de spierspanning verkeerd wordt aangegeven.

De beste manier om spiervermoeidheid te verminderen is de volgende:

1.erve spiercontrole – het beïnvloeden van de hoeveelheid kracht die kan worden opgewekt;

2. reactief leren van de spieren – het begrijpen van de gevoelens en de output van je spieren;

3. Gewichtsverlies – ik kan mensen begrijpen die wrokkig worden als hun spieren iets hebben verloren waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Ik zou gedacht hebben dat mensen die worstelen met gewichtsverlies emotioneel gezonder zouden zijn. Zij hebben nu lichamen die bijna alle spieren hebben verloren die zij hadden voordat zij afvielen.

Deze drie factoren zijn belangrijk als je je lichaam wilt begrijpen en waarom het vermoeid kan zijn. Ze zijn ook belangrijk als je probeert creatief te zijn en ze kunnen op het leven worden toegepast.

Raak alsjeblieft niet gefrustreerd door je lichaam en denk niet dat dit haalbaar is. Ik beloof u dat u evenveel remedies zult proberen als er mensen op aarde zijn.