How to Find a Career Coach

Benieuwd wat het juiste beroep voor jou is? Ik was een hele tijd geleden bezig met mijn eigen loopbaanplanning en ik kwam niet veel boeken over loopbaanplanning tegen en veel van de websites boden ideeën voor loopbaancoaching. Dus toen ik rondkeek voor hulp over loopbaancoaching, vond ik ongeveer zes maanden geleden een boekje, en het lijkt me heel leuk om samen te doen.

Gezien de impact van de moderne cultuur van vandaag, lijkt loopbaancoaching erg belangrijk. De waarheid is dat velen van ons het moeilijk hebben, ook al hebben we allemaal de illusie dat we genoeg te eten hebben. Het is heel duidelijk dat mensen banen hebben; daarom zou er een neiging moeten zijn om zich te concentreren op die banen die aansluiten bij de ambities en behoeften van mensen.

Dus toen het boek kwam met uitspraken waarvan ik dacht dat ze meer op mijn interesses en aanbevelingen zouden focussen, stelde ik mezelf tevreden door de helft ervan te overmeesteren om die kwesties te negeren; terwijl ik de belangrijkste punten identificeerde die ik plezierig vond. Ik heb ook een korte enquête ontwikkeld die als leidraad voor u kan dienen, aangezien u de volgende eenvoudige vragen kunt stellen:

Na het beantwoorden van deze vragen, zullen we samen al het bewijsmateriaal vervullen. Hoe je het doet op je werk bepaalt de uitkomst van je leven. Als je bijvoorbeeld een baan hebt die je niet leuk vindt, maar je blijft erin vanwege de dreiging om in de steek gelaten te worden door je baas of een middelmatige carrière, dan kunnen de gevolgen je relaties en je persoonlijke leven in het ergste geval beïnvloeden. manier.

MAAR, stel je eens voor dat het je lukt om een ​​nieuwe baan of een nieuwe carrière te krijgen, het resultaat kan tien keer zo gewenst zijn. Aan de andere kant, als je uiteindelijk ontdekt dat de baan die je hebt je meer frustreert en het leven na de eerste dag saai voor je is, is het duidelijk dat je leven moet veranderen en loopbaancoaching kan je niet helpen. Gelukkig is er een gids die je kan helpen om de nodige veranderingen in je loopbaan door te voeren: loopbaancoaching.

Hoe het wordt gebruikt?

Een loopbaancoach is een professional die u kan helpen bij het nemen van uw beslissingen in uw loopbaan en die u kan helpen uw loopbaanambities te verwezenlijken. De beste manier om een ​​loopbaancoach te vinden, is door eerst op internet te zoeken en hun profiel te lezen. Mensen die voor hun diensten betalen zijn onder meer: ​​leraren, verpleegkundigen, counselors, therapeuten, goochelaars en artsen. Deze personen kunnen bevriend zijn met mensen die reizen en kunnen praten met mensen die loopbaanadvies zoeken.

Hoe het wordt uitgevoerd

Loopbaancoaching vindt over het algemeen thuis, telefonisch of zelfs bij jou thuis plaats. De beschrijving van de banen die door loopbaancoaches worden aangeboden, omvat:

Als coach heeft u het recht om te weten hoe zaken in uw proces worden uitgevoerd. U kunt alle vragen stellen die u in gedachten heeft.

De persoon die het hierboven genoemde advies geeft, kan u echter alleen helpen in de mate waarin u bereid bent uzelf te helpen. Om het beste resultaat voor beide te krijgen, moet je bereid zijn om je gids te volgen en alle informatie te verstrekken die nodig is om elke uitdaging, groot of klein, aan te gaan.

Loopbaancoaches zijn opgeleide professionals met een diploma van een professionele universiteit of van een coachinginstituut. Ze hebben ook andere referenties die kunnen helpen, zoals MBA, GRuponA of een andere kwalificatie waarvoor geen academische of praktische studie vereist is.

Als coach moet je manieren vinden om hulp te zoeken om je succesvoller te maken, en meestal nergens anders behalve van een professional in het beroep waarin je hebt gekozen om te werken.

Auteur en coach, Karenbread

Adverteer op uw eigen website en blog en vraag een paar vrienden om uw vaste bezoekers te zijn.

Ontdek wat andere gekwalificeerde coaches in uw vakgebied kunnen doen die u goed advies en tips kunnen geven over alle aspecten van uw carrière die u moet veranderen.

Om begeleiding te krijgen om te controleren of je in een bepaalde richting vooruit kunt, of om advies te krijgen over een vaardigheid die je zou willen leren,

Om hulp te krijgen bij het vinden van een carrière die past bij uw capaciteiten en interesses,

Hulp bij het maken van loopbaankeuzes waar je al lang over nadenkt.

Je nieuwe ideeën en energieën geven.