gynecomastia of the defining

grootmoeder en kleindochter die en thuis lachen en omhelzen - ouder zorg stockfoto's en -beelden

Persoonlijke verantwoordelijkheid Een van de bepalende kenmerken van onze tijd is individuele verantwoordelijkheid. Alleen individuen kunnen de verantwoordelijkheid voor hun daden op zich nemen. Ons onderwerp in dit hoofdstuk, het is onze verantwoordelijkheid om onszelf door de ogen van de cliënt te zien en te proberen welzijn te bieden in de vorm van goede ideeën, wilskracht en vertrouwen waarmee onze cliënt de dag doorkomt. Het is onze taak ervoor te zorgen dat de klant de situatie onder controle kan krijgen, in plaats van andersom. We onderzoeken dus de omstandigheden rond onze cliënt en proberen een alternatief gezichtspunt te bieden om onze cliënt te helpen om op een nieuwe en productieve manier met de situatie om te gaan.

Laten we een paar situaties onderzoeken:

• Stel dat u receptioniste bent in een ziekenhuis. Er is een oudere patiënt binnengekomen in de wachtkamer en het is u opgevallen dat er meerdere mensen wachten op de dokter. Je vraagt ​​de patiënt hoe lang hij of zij al wacht en de patiënt antwoordt dat het al een tijdje geleden is dat hij of zij de dokter heeft gezien en vraagt ​​zich af waarom we nog wachten. U besluit de arts te vragen of de patiënt een kopie van zijn medisch dossier mag gebruiken om buiten te wachten terwijl u het papierwerk gaat voorbereiden. De oudere patiënt ziet er wat verward uit, begrijpt niet helemaal wat u zegt en vermijdt misschien oogcontact met u. Het papierwerk dat u 's ochtends hebt geschreven, wordt onderdeel van zijn of haar dossier en de patiënt wordt geïnformeerd dat u hem of haar naar u hebt doorverwezen vanwege de waardevolle informatie die u met hem of haar hebt gedeeld.

• Laten we zeggen dat je deel uitmaakt van een reizende groep die van oost naar west moet reizen in Azië. Een lid van het reisgezelschap is behoorlijk aan de ziekte van Alzheimer en de groep reist dagelijks om familieleden te bezoeken. Naarmate de reiziger ouder wordt, heeft de persoon de neiging om de weg naar huis het vaakst te vergeten en dit veroorzaakt veel angst voor de reizigers. Je merkt dat je je reisgenoot niet kunt vinden op het vliegveld en dat geeft je een angstige puls. Je denkt zeker dat het individu in slaap zal vallen in het vliegtuig, maar dat doet hij of zij niet. Er wordt een plan gesmeed om de volgende ochtend voor het vertrek van de vlucht te trippen en terwijl u slaapt, vertrekt het vliegtuig, ook al wist u het niet. De engers eisen een terugbetaling en je legt uit dat het niet jouw schuld was en dat ze moeten betalen voor de onycorns die je nam, zodat jullie allemaal samen kunnen. Nadat u de restitutiecontrole heeft uitgevoerd, ontdekt u dat de travelator de achterdeur ontgrendeld had gelaten. Het restitutiebeleid van hun lijnen is alleen van toepassing als het vliegtuig mankracht verliest en de vervangende werknemer op de hoogte was van het probleem.

Laten we eens kijken naar een andere situatie die vaak voorkomt: mensen proberen ruimte in te nemen in een restaurant als ze betalen voor de lunch. Het restaurant geeft korting voor het innemen van ruimte, en de mensen die ruimte innemen, kunnen anderen alleen beroven door een zwanenlunch te verkopen. De etensbroek is vaak overvol, zelfs als het menu zegt dat ze maar één gerecht krijgen. Er werd een opmerking gemaakt door de server dat als je misschien met kop en schouders niet vol was, het niet zo'n probleem zou zijn geweest.

Stress veroorzaakt borsten. Mannen en vrouwen ervaren verschillende niveaus van schaamte tijdens de menstruatie en de zomer vanwege de pubococcygeale mictie. kalibreer de mictie door uzelf af te vragen of u zich ooit prikkend, nat en gezwollen heeft gevoeld.

Opwinding veroorzaakt een erectie. Tijdens seks stroomt het bloed anders als je seksueel opgewonden bent, meer nog als je seksueel opgewonden bent. Het is gedurende deze tijd dat uw onwillekeurige bewegingen toenemen en soms versnellen wanneer u een plotselinge beslissing krijgt.

Dit kunnen milde symptomen zijn, maar bij vrouwen vergroten ze en verklaren ze waarom de vruchtbaarheid achteruitgaat. Ze verdwijnen naarmate het niveau van oestrogeen toeneemt en het huwelijk en de vreugde van het moederschap worden weggenomen.

Een minder extreme oorzaak van gynaecomastie is een bijwerking van het gebruik van bepaalde medicijnen zoals antidepressiva, matiging van alcohol, upunctuur en Chinese kruidengeneesmiddelen. Maar het echte gevaar schuilt in mensen die een cocktail van voorbehoedsmiddelen slikken.