Wandelen Coaching

Wandelcoach Utrecht

Wat houdt wandelcoaching dan in?

Wandelcoaching is:

o Alle bijkomende zelfverbeterende coaching die met mij buiten wordt gedaan terwijl ik wandel.

Een manier voor mij om de focus van mij af te halen en te erkennen dat ik iemand zag.

o Een manier die me de mogelijkheid geeft om passie, inspanning, en observatie van de natuur te voelen.

o een manier die me de kans geeft mijn eigen tempo en energie te kiezen.

o Een manier die mij de gelegenheid geeft om te ontspannen, opnieuw te beoordelen en te herzien wat ik voel bij een bepaald pad of beeld van een bepaalde plaats.

een manier die me de kans geeft om de schoonheid van mijn omgeving in me op te nemen.

o Een vorm van therapie of begeleiding die de cliënt in staat stelt een emotioneel, psychologisch of spiritueel probleem volledig te onderzoeken, te overdenken en opnieuw te ervaren.

Hoe voelt wandelcoaching voor mij als ik mijn uitrusting gebruik?

Dit is waar de eigenlijke coaching plaatsvindt. Ik coach wanneer ik bij een cliënt ben en het is ook met mij, of ik nu in de bergen wandel of geniet van de rust en vrede van de rivier in de schemering. Ik ben daar in de geest en in de natuur. Ik hou ervan om in de natuur te zijn, om ons ware zelf te zijn, en om het proces aan te gaan van te zijn wie we zijn. Wandelcoaching laat me voelen hoe het zou zijn om aanwezig te zijn in het moment en beslissingen te nemen, en me bewust te zijn, over wat de volgende stap zou kunnen zijn in het proces om te doen wat nodig is om meer van onszelf te bereiken en te zijn.

Waar ben je nieuwsgierig naar? Wat is je passie? Waar is dat in het verleden in je leven naar voren gekomen? Wie wil je zijn in de wereld? Wat is je nalatenschap? Wat zijn je diepste verlangens? De antwoorden op deze vragen zijn overal, want de grond van je leven en de vergankelijkheid van het fysieke leven bieden aanknopingspunten voor wat voor jou het belangrijkst is.

Aangezien ik in de fase zit waarin ik doe wat nodig is om de volgende stap te zetten en de reis voort te zetten om meer van mezelf te zijn, ben ik met elke stap die ik in die richting zet, dichter bij dienstbaarheid, en van de cultuur, en van de cultuur in het algemeen. Ik hou van wat de psychologen van Mihaly Csizekk443 het herkennen van hun natuurgaven noemen, zoals wandelen een praktisch en zelfinitieel proces is. Hike coaching is een manier om in het moment te zijn, vol vertrouwen in de natuur, en met een medemens.

Wandelcoaching is:

o De daad om een persoonlijke “reis” te maken van ontdekking van wat het belangrijkste is in mijn leven. Ik kies voor de groef van de mens, en ik zet een stap (of meerdere stappen) in die richting.

o Actiegerichte, concrete activiteit waarbij de cliënt zich dreigt te committeren (of gecommitteerd te worden) aan een resultaat van een van de twaalf stappen die ik in mijn sessie heb uiteengezet.

o De hoeksteen van het naar voren brengen van een specifieke, gerichte en intentionele agenda voor de cliënt, om toe te werken naar het ontwikkelen van een proces dat innemend is en de cliënt zal talenteren en in staat zal stellen om de stappen te kiezen zoals ze zich manifesteren. Mijn ervaring als gediplomeerd paardentrainer en wandelcoach heeft me geleerd dat er niet alleen 12 stappen zijn, maar dat er vaak meer zijn en dat er altijd een proces is dat de cliënt en ik kunnen ontwikkelen om de cliënt in staat te stellen een meer bevredigende en tevreden cliënt te zijn.