Wat is een tandartsboor

Tandarts praktijk Den Haag

Bent u bekend met de uitdrukking, “tandarts”? Zo ja, dan spreekt u figuurlijk. Een tandartsboor is een apparaat dat wordt gebruikt om zilver te verwijderen. Daartoe worden de kaken van het apparaat naar voren gebogen over de tanden en beweegt de operator het over het midden van de tanden.

Dit is een passieve oefening in die zin dat de gebruiker geen enkele beweging hoeft te maken, aangezien een boormachine een deuk in het oppervlak van de tanden aanbrengt. De term “tandarts” wordt echter gebruikt om een deskundige aan te duiden die gekwalificeerd is om aan tanden te werken.

oral appliances, het beste merk elektrische tandenknippers, biedt een aantal verschillende modellen aan. De meeste tandartsen zullen het ermee eens zijn dat als u problemen hebt met de wortellengte, elk van deze modellen effectief zal zijn. En als u last heeft van slechte adem en u wilt uw tandvlees laten behandelen, dan heeft u een van deze merken nodig (Bardugas, Johnson).

De gepatenteerde tandwieltechnologie biedt een ontwerp dat zich aanpast aan de omtrek van uw tanden en dat de natuurlijke contouren van uw mond kan volgen. Bij dit ontwerp ligt het mondstuk gelijk met de onderkant van uw tanden.

U zult merken dat door op de toestellen te klauteren, eventuele openingen in uw tanden die niet gemakkelijk door snoepjes worden bedekt, gemakkelijk met de hand kunnen worden opgevuld. Veel consumenten beweren dat ze zich hierdoor comfortabeler voelen tijdens het poetsen. Een andere bewering is dat vrouwen gemiddeld 30-40% meer glimlachen per sessie met de apparaten dan met handmatig poetsen.

Tongspatels zijn zo ontworpen dat de gebruiker de tanden van zijn tong kan voelen terwijl hij het mondstuk niet beweegt. Dit is een uniek ontwerp voor een tandheelkundig apparaat en verdeelt het gewicht gelijkmatig over de hele mond zonder dat er kneuzingen hoeven te worden gemaakt. Voor sommige tongspatels geldt geen verzekeringsplicht.

Elk van de drie basismodellen op de markt heeft zijn eigen onderscheidende voordelen. Zij variĆ«ren in grootte, prijs en vervoerstarieven (kostprijs – 50 tot 200 dollar). Wat de kosten betreft, is elk van de verbruiksmodellen betaalbaar.

Elk van de toestellen is uitgerust met een gemotoriseerde borstelstang die ongeveer 1000 borstelbewegingen per minuut geeft. De snelheid van de borstelstang kan worden gevarieerd van 200-600 slagen per minuut. De motor kan 130 watt zijn.

De roterende messen zijn een onderdeel dat alle drie de modellen gemeen hebben. Ze roteren in een cirkelvormig patroon. De koppen hebben ook meerdere hoeken.

Alle drie de modellen hebben een omgekeerd lager (van de ene ronde naar de andere) dat zorgt voor stabiliteit tijdens het borstelen. U moet de borstel op de gewenste hoek instellen wanneer u hem wilt gebruiken. U kunt het beste een gomgummetje gebruiken dat bij uw aankoop is inbegrepen.

De reistandenborstel is de meest gebruikte oplader. Hij heeft 8 AA-batterijen en ongeveer een uur nodig om het apparaat volledig op te laden.

Alle drie de modellen zijn bestand tegen verstopping. De poly-kabel, die favoriet is bij de consumenten, is de duurzaamste van de drie batterijen. Deze garantie gaat mee voor de levensduur van het product.